söndag 20 mars 2011

Rädda helikopterplattan!

Ja, nu pratas det om att helikopterplattan på NUS inte ska få användas, för att folk tycker att den lever om för mycket. Snälla, på riktigt? Den räddar ju LIV, är inte det viktigare än att Agda 67 och Sune 56 tycker att det väsnas lite? Jag förstår ärligt talat inte hur man kan ha samvete att gnälla på att något sådant lever om, man måste ju inse vad alternativet är, eller?

Den stora frågan är om de där som gnäller tycker att det skulle vara ok med en helikopter som fraktar deras nära och kära, eller de själva. Om de skulle tycka att det var lite synd om deras älskade dotter eller son dog på vägen till sjukhuset, för att det tog 45 min för lång tid att ta sig till akuten.

"Trist att morsan dog, men alltså, det var det ju värt - tanten i 43:an fick ju inte sin nattsömn störd, och DET är ju viktigare!"

1 kommentar:

  1. Folk har grymt dåliga prioriteringar eller har svårt att tänka längre än näsan räcker?

    Sen ärligt HUR störande är flygningarna egentligen? Varit på sjukhuset när plattan när det kommit helikopter och det låter ju minimalt. Korkbollar typ som att flytta på landet och sen vilja att grannens kor ska flytta på sig för de luktar och drar till sig flugor...

    SvaraRadera